Φροντίδα Κοσμημάτων

Δείξτε στα κοσμήματά σας την αγάπη σας

Τα κοσμήματα Katerina Vassou Jewellery είναι δημιουργημένα με φίνα υλικά και τεχνικές υψηλών προδιαγραφών, ώστε, με την κατάλληλη φροντίδα, να μπορείτε να τα φοράτε και να τα χαίρεστε για χρόνια.

Κάθε κόσμημα είναι χειροποίητο και συνεπώς μοναδικό, γι’ αυτό είναι σημαντικό να τους προσφέρετε την προσοχή που θα εξασφαλίσει ότι θα διατηρήσουν για εσάς την ομορφιά τους και στο μέλλον.

Για να παραμείνουν τα κοσμήματά σας λαμπερά και αψεγάδιαστα:

– Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα κολιέ και τα βραχιόλια κουμπωμένα, ώστε να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα μπλεχτούν ή να γρατζουνιστούν.

– Βγάζετε πάντα τα κοσμήματά σας όταν πρόκειται να πλύνετε τα χέρια σας, να κολυμπήσετε, να ασκηθείτε, να χρησιμοποιήσετε προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι, να κοιμηθείτε ή να εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν προσωπικής υγιεινής, φροντίδας και ομορφιάς.

– Φυλάξτε τα κοσμήματά σας μακριά από τον ήλιο, σε μία κοσμηματοθήκη ή ένα πουγκί και χωριστά το ένα από το άλλο, ώστε να αποφύγετε την πιθανότητα να μπλεχτούν ή να χτυπηθούν μεταξύ τους. Ιδανικά, φυλάξτε τα αεροστεγώς, ώστε να αποφύγετε την οξείδωση.