Η νέα συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων Katerina Vassou είναι μια ωδή στο καλοκαίρι!

Ένα ταξίδι στα στοιχεία της καλοκαιρινής φύσης, στο φως. Φυσικά υλικά, ημιπολύτιμοι λίθοι, μέταλλο και λευκό αποτυπώνουν τη σχεδιαστική έμπνευση της νέας συλλογής Katerina Vassou και ξορκίζουν με λάμψη και ανεμελιά διακοπών τα περασμένα.

Τα καινούρια σχέδια αποτυπώνουν νέες τεχνικές, ενδιαφέροντα υλικά, γήινες αποχρώσεις. Ακατέργαστοι ημιπολύτιμοι λίθοι αναδεικνύονται κάτω από το καλοκαιρινό φως, λευκές δημιουργίες συνωμοτούν με φύλλα χρυσού και ενδιαφέρουσες πλέξεις αποτυπώνουν τη γοητεία του φυσικού. Πινελιές έντονου πράσινου και κόκκινου ολοκληρώνουν μια συλλογή εμπνευσμένη από τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές. Μεταλλικές λάμψεις, γεωμετρικά σχήματα και λιτές γραμμές αποτυπώνουν τη σχεδιαστική δυναμική της Katerina Vassou, υπογραμμισμένη από τη λάμψη και τη θετική διάθεση των διακοπών, δίνοντας εντυπωσιακά κοσμήματα.

Οι μνήμες των αγαπημένων καλοκαιρινών στιγμών γίνονται δημιουργία, το φως πρωταγωνιστεί και τα ιδιαίτερα υλικά δίνουν την κατεύθυνση.

 

Πάντα εμπνέομαι από τα υλικά. Αυτά είναι που με καθοδηγούν. Φέτος, δούλεψα αρκετά το μέταλλο και το λευκό χρώμα. Ήθελα πλέον λίγο λευκό στη ζωή μας μετά από αυτά τα δύο χρόνια που περάσαμε. Λευκό με λεπτομέρειες από φύλλα χρυσού. Φυσικά, η καλοκαιρινή συλλογή έχει μπεζ αποχρώσεις, φυσικά υλικά, ιδιαίτερες πλέξεις

 

Η αυστηρότητα της γεωμετρίας, οι καθαρές γραμμές, η ευφυής σχεδιαστική απλότητα δημιουργούν  κοσμήματα δυναμικά εντυπωσιακά. Επιβλητικά, που τολμούν να εκφραστούν σε μεγάλα μεγέθη και αποτελούν το επίκεντρο μιας εμφάνισης. Ένα κόσμημα Katerina Vassou αρκεί για να μεταμορφώσει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση σε δήλωση μόδας και στιλ.

Χειροποίητα κοσμήματα που κρύβουν πίσω τους πολύ προσωπική δουλειά της σχεδιάστριας, ιδιαίτερα απαιτητικές τεχνικές, μοναδικότητα σχεδιασμού και υλικά που ο σεβασμός σε αυτά οδηγεί σε εντυπωσιακής κομψότητας δημιουργικά μονοπάτια.

Η αισθητική αρμονία του κύκλου, η αιχμηρή αυστηρότητα του ορθογώνιου, οι ευθείες γραμμές συνυπάρχουν με την σχεδιαστική ευελιξία του μετάλλου, τη ρευστότητα των κορδονιών και τη γήινη ενέργεια και δύναμη των λίθων. Το λευκό ξορκίζει με τη φωτεινότητά του το σκοτάδι των προηγούμενων χρόνων, το έντονο κόκκινο αποτυπώνει το πάθος, το πράσινο την παιχνιδιάρικη ποπ διάθεση σε μια συλλογή που εκπροσωπεί στον δημιουργικό της πυρήνα τη φυσική κομψότητα της καλοκαιρινής αισιοδοξίας και του απαιτητικού στιλ.

Βασικό υλικό, πάνω στο οποίο χτίζονται τα κοσμήματα Katerina Vassou, παραμένει ο ορείχαλκος. Ένα ευγενές μέταλλο πάνω στο οποίο εκφράζει τη δημιουργική της έμπνευση, ένα κράμα χαλκού και ψευδάργυρου ιδιαίτερα “εύπλαστο” για τις σχεδιαστικές αναζητήσεις της, αλλά και απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Ένα υλικό που υποτάσσεται στα χέρια της δημιουργού, οξειδώνεται, επιμεταλλώνεται και δίνει κοσμήματα που ξεχωρίζουν για το άψογο στιλ και την ποιότητά τους.

PÉRIPLE… Η λέξη που ψιθυρίζει η νέα συλλογή Katerina Vassou. Ένα ταξίδι που φέρει τη φινέτσα και την ανεμελιά του παρελθόντος. Τη δυναμική και το ύφος του παρόντος. Την αισιοδοξία του μέλλοντος. Το περιπετειώδες στιλ της σύγχρονης γυναίκας αποτυπώνεται σε μοναδικά καστόνια, σε ορείχαλκο επιχρυσωμένο ντουμπλέ, σε διαχρονικά κοσμήματα που αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους στην αισθητική του σήμερα.

Αέρας γαλλικής ριβιέρας, φως που ξορκίζει τα δύσκολα, επιβλητικό design και statement δημιουργίες υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε ένα καλοκαίρι με στιλ που ξεχωρίζει και ανεμελιά που αποτυπώνεται σε ξεκάθαρες γραμμές και φυσικές αποχρώσεις. Μεταλλική λάμψη και επιβλητικό ύφος, διαχρονική κομψότητα και σχεδιαστική ευφυΐα σε μια συλλογή που κλείνει το μάτι στη διάθεση για αξέχαστη στιλιστική περιπέτεια.

Confetti
Confettie
Confetti Δαχτυλίδι με ασημένια επιμετάλλωση και μπλε κρυστάλλους
 59.00
Trinity
Trinitye
Trinity Κολιέ από ξύλο με επίχρυσα στοιχεία
 119.00
Cymbal
Cymbale
Cymbal Βραχιόλι με στοιχείο από ορείχαλκο σε λευκό
 79.00
Kingsley
Kingsleye
Kingsley Βραχιόλι με μεταλλική μαύρη επιμετάλλωση και χρυσό
 89.00
Sibyl
Sibyle
Sibyl Δαχτυλίδι με μεταλλική μαύρη επιμετάλλωση και κυανίτη
 69.00
Cameron
Camerone
Cameron Βραχιόλι με ασημένια επιμετάλλωση και αζουρίτη
 119.00
Mayumi
Mayumie
Mayumi Επίχρυσο βραχιόλι με κρυστάλλους
 129.00
Maquina Alba
Maquina Albae
Maquina Alba Επίχρυσο βραχιόλι με στοιχείο ορείχαλκου και χρυσό
 109.00